lauantai, 20 heinäkuun, 2024
KotiTapahtumatSauli Niinistö tapasi suksikansaa Himoksella

Sauli Niinistö tapasi suksikansaa Himoksella

Presidenttiehdokas Sauli Niinistö poikkesi Himoksella tervehtimässä suksikansaa. Ja tokihan paikalle saapui paljon porukkaa ilman suksiakin. Paikalliset kansanliikkeen aktiivit valitsivat Himoksen vaalikiertueen kohteeksi, koska se on jämsäläisille tärkeä paikka. – Halusimme kutsua ehdokkaamme tänne ihmisten keskelle, sanoi tapahtuman järjestäjiin kuulunut Lotta Ahola. Kun Himoksesta on kysymys, niin tilaisuuden yleisössä oli väkeä koko maasta ja varmaan joukosta löytyi joku utelias ulkomaalainenkin.

Himoksella ei pidetty puheita, vaan presidenttiehdokas joutui paikallislehti Jämsän Seudun päätoimittajan Mikko Lindroosin tentattavaksi. Niinistö toivoi alkaneesta vuodesta menneitä rauhallisempaa. – Vaikka joka vuosi ajattelen, ettei seuraavana vuotena enää mikään voi yllättää, niin aina maailman tilanteet kuitenkin yllättävät, hän sanoi. Etelä-Korean ja Pohjois-Korean johtajien tapaaminen on yksi merkki, joka antaa nyt maailmaan toivoa positiivisemmasta vuodesta. Mitään isoa huolen aihetta meillä suomalaisilla ei kuitenkaan ole.

Kansanliikkeen edustajat ja kannattajat tarjosivat yleisölle ilmaisen kahvikupposen.

Tilaisuuden avasivat Himoksen hiihdonopettajat laskemalla rinnettä alas S-kirjaimen muotoisilla koukeroilla.

Kahvilatelttojen kulmalla seisoi tunnelmaa luomassa pahvi-Sauli, mutta virallisen ohjelman jälkeen moni pääsi ottamaan selfien myös oikean Saulin kanssa. Melkoinen tungos vallitsikin hetken aikaa suurta suosiota nauttivan presidenttiehdokkaan ympärillä.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments