maanantai, 20 toukokuun, 2024
KotiKonsertitLinkin Park Himokselle

Linkin Park Himokselle

 

linkin park 2

HIMOSPARK: Yhdysvaltalainen Linkin Park esiintyy 31. elokuuta Jämsän HimosParkissa. Konsertti on osa yhtyeen The Hunting Party Tour -kiertuetta.

Linkin Park yhdistelee metallia, elektroa ja rap-musiikkia. Sen levyjä on myyty kaikkiaan yli 50 miljoonaa kappaletta, ja se on saanut useita Grammy -palkintoja.

Yhtyeen viimeisin levy The Hunting Party oli viime kesänä iTunesin ladatuin albumi 67 maassa. Suomessa Linkin Park esiintyi viimeksi vuonna 2011, jolloin Helsingin Kaisaniemen puisto oli tupaten täynnä. Euroopassa yhtye kiersi viimeksi marraskuussa. Areenakiertue oli käytännössä loppuunmyyty.

Ennen illan pääesiintyjää yleisöä lämmittelevät ruotsalainen Dead By April sekä kotimainen Disco Ensemble.

Katso http://www.himoslomat.fi/fi/himoslomat/media/tiedotteet/himoslomat/linkin-park-konsertoi-himos-parkissa/   sekä http://www.linkinparkhimospark.fi/

 

000festari7,00iskelmä20

000festari15,000festari8

0iskelmä15,festarit korjaus 3

Nämä HimosParkia esittelevät kuvat ovat viime kesän festivaaleilta.

Katsomoterassi Riemu avautui HimosParkissa viime kesän festareille. Jälleen on alueen palveluja parantavia investointeja menossa. Ensi kesäksi valmistuu uutuutena maan suurin katettu Tent Stage, jonka asfaltoitu alue on kooltaan 3800 neliömetriä. Tältä alueelta löytyy mm. 500 hengen katsomo sekä kaksi katettua terassia.

HimosLomat Oy tunnetaan valtakunnallisesti isojen tapahtumien järjestäjänä. Muun muassa The Voice Juhannus HimosFestival, Iskelmä Festivaali, Jysäri, Pipefest, lasten festivaali Fanifest, Neste Oil Rallin Himoksen EK ja Himos Vip-kylä sekä kymmenet Himos Areenan kulttuuri- ja viihdetapahtumat vetävät yleisöä ympäri maailman.

Katso tästä Linkin Parkin musiikkivideoita:

 

 

 

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments