lauantai, 20 huhtikuun, 2024
KotiYleinenKiinteistönhuoltoon uudet yrittäjät

Kiinteistönhuoltoon uudet yrittäjät

Himos Talotekniikka Oy ja Himos Pihat Oy ovat siirtyneet uusille omistajille lokakuun puolivälissä. Omistajina toimivat nyt Toni Kovanen ja Esa Hölttä. Jälkimmäinen hoitaa toimeksiannot yhdessä poikansa Iiro Höltän kanssa ja lisäksi on tällä hetkellä palkattu yksi työntekijä. Lisärekrytöinnin tarvetta saattaa olla tiedossa tulevaisuudessa.

Uusilla toimijoilla on kokemusta talotekniikasta jo kolmelta vuosikymmeneltä. Mökkipihojen puhtaanapito, ilmalämpöpumppujen asennus ja huolto, mittareiden luku, numenleikkuu ja pensasaitojen leikkuu sekä lumityöt hoituvat asianmukaisilla välineillä. Myös sähkötyöt sekä kaikenlaiset IV-työt kuuluvat arsenaaliin. Himoksen alueen n 700 mökkiä sisältää jo hyvin monen ikäisiä rakennuksia. – Olemme huomanneet, että Himoksen kiinteistöillä kaivataan jo laajempia palvelukokonaisuuksia. Me teemme myös remontteja, joissa käytämme jämsäläistä työvoimaa ja hankimme materiaalit täältä, kertoo Iiro Hölttä.

– Toimintamme täällä tukee yrityksemme muuta toimintaa Jyväskylässä, Esa Hölttä valottaa pitkäaikaista uraa kiinteistötekniikan ja automaation parissa. Miehet kannustavat ottamaan rohkeasti yhteyttä, jolloin voidaan suunnitella tarvittavat toimenpiteet yhdessä asiakkaan kanssa.

Kotisivut: https://himostalotekniikka.fi/

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments