lauantai, 20 heinäkuun, 2024
KotiYleinenKeskuskadusta uusi olohuone kaupunkilaisille

Keskuskadusta uusi olohuone kaupunkilaisille

Jämsän Keskuskadun avajaiset saivat suoranaisen ihmismeren liikkeelle lauantaina. Auringonpaisteen vallitessa ohjelmaa oli koko päiväksi tarjolla kaupungin ytimessä ja sen läheisyydessä kaikenikäisille.

Kansanedustaja Piritta Rantanen piti puheen, jonka jälkeen virallisen nauhan leikkaamisen suoritti toinen kaupunkimme kansanedustajista Jouni Kotiaho avustajinaan kaupungininsinööri Katja Rissanen ja va kaupunginjohtaja Anna-Liisa Juurinen.

Kansanedustaja Jouni Kotiaho

Oman tervehdyksensä menneiltä ajoilta toi ”Juuso Walden”, joka tervehti kaupunkilaisia myöhemmin loistoavoautostaan.

Lukuisat yhdistykset esittäytyivät hyvinorganisoituna kulkueena. Myös iso joukko hyvinpuunattuja vanhoja ja uudempiakin kulkuneuvoja lipui katua pitkin. Mukana oli myös Rasmus Tuominen, joka juuri varmistui RX Academyn tämän vuoden mestari.

Kaupunkilaiset tuntuivat arvostavan kaupungin satsausta pääkadun kunnostukseen. Monen toiveena oli kuitenkin saada muutama liikerakennus parempaan kuntoon, jotta uudistettu katu olisi vieläkin edustavampi.

Tanssistudio Flown nuoret esittivät Leevi Lehtosen koreografian.

Ahjonsalissa oli asenäyttely, jossa pääsi ihailemaan hyvinkin vanhoja aseita.

Tähtiportin Anu Junnola teki rentouttavia hoitoja ihmisvilinän vastapainoksi.

Kaupunginvaltuutettu Eero Peltola kertoili kuulumisiaan: – Metsätalousopintoja on vielä vuoden verran jäljellä.

Uudistettu keskuskatu vaikuttaa paikalta, jonne on helppo tulla viettämään aikaa ja tapaamaan tuttuja. Erityisesti torin laidalla sijaitseva koroke oli monen kaupunkilaisen mieleen.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments