torstai, 30 toukokuun, 2024
KotiFestivaalitKesätapahtumat Himoksella 2021

Kesätapahtumat Himoksella 2021

Kesätapahtumista pääsimme viimeksi nauttimaan kaksi vuotta sitten, mutta alkava kesä tarjoaa lähes täyden kattauksen perinteisiä tapahtumia Himoksellakin. Luonnollisesti varovaisuutta tulee yhä noudattaa ja järjestelyissä tämä näkyy esimerkiksi rajoitettuna osallistujamääränä. Luvassa on joka tapauksessa rentoa menoa Suomen kauniissa suvessa.

Tapahtumista ensimmäisenä vuoron saa V8-Magazine Summer Meet Himos. Näyttävät autot kokoontuvat viikkoa ennen juhannusta 18.-20.6. 2021. Autoharrastajien taidonnäytteitä pääsee ihailemaan myös autokavalkadin myötä Jämsän keskustassa.

Himos Juhannus 24.-26.6. tuo ulkolavalle kovan kattauksen kuumimpia artisteja. Torstaina aloittavat  Haloo Helsinki, Teflon Brothers, Gasellit ja Ressu Redford. Perjantaina vuoron saavat  Apulanta, Kaija Koo, Popeda, Elastinen ja Stig.  Lauantaina lavalle kiipeävät Gettomasa, Ellinoora, Antti Tuisku, BEHM ja Irina.

Pate Mustajärvi

Kuun vaihteessa 1.-3.7. lavan valtaavat Iskelmä-festivaalin esiintyjät. Etkoilla keskiviikkona esiintyy estoton Erika Vikman. Torstaina esiintyvät Haloo Helsinki Ellinoora, Eppu Normaali, Vesala ja Laura Voutilainen. Perjantaina nähdään Antti Tuisku, Kaija Koo, J. Karjalainen, Arttu Wiskari sekä Vesterinen Yhtyeineen. Lauantaina vuoronsa saavat Lauri Tähkä, Suvi Teräsniska ja Yö-yhtye, Anna Eriksson, Maija Vilkkumaa, Rwssu Redford ja Antti Ketonen.

Jysäri 8.-10. 7. marssittaa lavalle kovia tekijöitä. Torstaina luvassa ovat Movetron, Dj Ice K, Pasi ja Anssi, Portion Boys, Waldo´s People ja Chorale. Perjantaina nähdään E-Type, Aikakone, Dj Ice K, PartaMatti Airaksinen, Millenium Project, Dj Juissi Vinyl Mania. Lauantain ylivoimainen tähti on luonnollisesti Pandora. Häntä täydentävät Dj Oku Luukkainen, Dj Ice K, Tuottaja Jääskeläinen, Basic Element, Solid Base ja Mighty 44.

Heinäkuussa huokaistaan tapahtumarintamalla, mutta elokuussa onkin jo aika erotiikalle, kun 6.-7.8. järjestetään Himo& Erotiikka -messut. Esiintyjinä nähdään mm. Assassin Von Death, joka on tuttu Rantabaari ja Hotelli Swan TV-sarjoista.

Viikonloppuna 13.-14.8. on maastopyöräilyn Himos Epic MTB –tapahtuma. Se tarjoaa mm 15 eri maastokoetta.

Joogan ystävät kokoontuvat 20.-22.8. tutustumaan joogan monipuoliseen tarjontaan Namaste Himos –viikonloppuna. Vieraampi joogamuoto voi olla esimerkiksi musta jooga, jossa rentoudutaan rankemman musiikin parissa.

Himos Trail tarjoaa upean polkujuoksuelämyksen kaiken tasoisille ja ikäisille luonnossaliikkujille 20.-21.8.2021. Vuorossa on jo viides kerta ja tapahtumaan kuuluu myös lasten Himos Kids perjantaina.

Uutena tapahtumana järjestetään Lavatanssifestarit 27.-28.8. Tapahtuman tähtiä ovat Saija TuupanenKyösti Mäkimattila & VarjokuvaTeemu Roivainen & EnergiaTaikakuu, Sinitaivas, Neitoset, Weranta ja Hurma. Jos lavatanssikokemusta tai –taitoa ei vielä ole, ei haittaa! Festareilla järjestetään myös opetusta lavatanssien haltuun ottamiseksi. Luvassa on lisäksi karaokea ja yllätysohjelmaa.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments