torstai, 30 toukokuun, 2024
KotiMatkailuyrityksetKaikki rinteet auki pääsiäisenä

Kaikki rinteet auki pääsiäisenä

Pääsiäistä vietetään myöhäisestä ajankohdasta huolimatta Himoksen kaikilla rinnealueilla.

– Sydäntalvella tehty tykkilumi, tämän hetken lumimäärä rinteissä ja sääennusteet sekä virtaukset ovat sen verran puolellamme, että voimme iloksemme ilmoittaa, että pääsiäisenä Himoksella lasketellaan kaikilla rinnealueilla perjantaista sunnuntaihin klo 10-17 ja maanantaina pohjoisrinteillä klo 10-17, kertoo markkinointijohtaja Päivi Kuokkanen.

Huhtikuun alusta laskettelu siirtyi loppukaudeksi pohjois- ja luoteisrinteille, sillä kevät tuntui etenevän kohisten. Nyt kuitenkin kylmentyneen kevätviikon ansiosta pääsiäiseksi avataan vielä länsirinteet.

– Näin voimme jälleen kerran lunastaa asiakaslupauksemme ja pidämme yllä Himoksen mainetta varmalumisena, pitkän kauden omaavana hiihtokeskuksena, markkinointijohtaja Päivi Kuokkanen iloitsee.

Länsirinteillä ei välttämättä ole ihan kaikki rinteet käytössä. Todennäköisesti Peikkorinne 2, Joonan kumpu ja Murri jäävät pois huonomman lumitilanteen ja rinteissä mahdollisesti virtaavien vesipurojen vuoksi. Kuitenkin suurin osa länsirinteistä ja siirtymistä on käytössä, Kuokkanen lupaa.

Pääsiäisen rinnerieha järjestetään perjantaina 14.4. länsirinteillä. Perinteiseen tapaan naamiaiset ja leikkimielisiä kilpailuja kaiken ikäisille. Sarjat alle 18 vuotiaat ja aikuiset. Palkintojenjako kello 15.30.

Pääsiäisen ohjelman löydät täältä:  http://www.himos.fi/images/pdf/himos_paasiaistapahtumat_2017.pdf

Pääsiäisen jälkeen rinteet pidetään arkipäivät suljettuna ja pohjoisrinteillä lasketellaan viikonloppuisin vappuun asti.

Päivittäisen rinnetilanteen voi tarkistaa http://www.himos.fi/rinteet/rinneinfo

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments