tiistai, 23 huhtikuun, 2024
KotiFestivaalitKahden vuoden odotus palkittiin Himos Juhannuksessa

Kahden vuoden odotus palkittiin Himos Juhannuksessa

Sekä esiintyjät että festarivieraat tuntuivat nauttivan aidosti tunnelmasta, kun pandemian pakottaman pitkän tauon jälkeen oli lopultakin mahdollista kokea elävää musiikkia. Himos Juhannukseen myytiin lippuja vain kolmasosa entisestä eli 5000 lippua päivässä. Se takasi leppoisan tunnelman ja väljän liikkumisen. Valitettavasti myös vastuutonta toimintaa esiintyi ja Taysin tiedotuksen mukaan festareilla on voinut altistua koronalle.

Juontaja Sointu Borg

Himos Juhannuksen juonsi Diilin voittaja Sointu Borg. Hän olikin erittäin sujuva ja innostava tehtävässään ja hänestä tullaan varmasti kuulemaan jatkossakin.

Stig ja uusi kitara

Perjantain festaripäivän aloitti Stig. Keikkalla sai ensikasteensa uusi kitara, jonka on valmistanut Vuorensaku Jyväskylästä.

Erityisen iloisesta ja positiivisesta olemuksestaan tunnettu Elastinen nautti erityisen paljon yleisön kohtaamisesta. Hyvään kannustavat välispiikit olivat osaltaan luomassa hienoa festarihenkeä.

Illan odotetuimpiin esiintyjiin kuului Popeda. Onkin suorastaan liikuttavaa, kuinka monta sukupolvea Popeda on jo kannustanut viettämään pitkää kuumaa kesää. Tänä kesänä tuo kappale sai lisämerkitystä pandemian kääntyessä häviämisen suuntaan.

Himos Juhannuksen yleisö oli perinteisesti panostanut pukeutumiseen. Jokaisella oli lisäksi kasvoillaan onnellinen hymy. Nuoriso oli vihdoinkin päässyt elämään nuoruutta livenä!

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments