tiistai, 18 kesäkuun, 2024
KotiYleinenHimos aukeaa itsenäisyyspäivänä

Himos aukeaa itsenäisyyspäivänä

Himos on valmiina uuteen kauteen ja hissit aukeavat itsenäisyyspäivänä klo 10.00. Alkamassa on Himoksen 35-vuotis juhlatalvi. Itsenäisyyspäivänä länsirinteillä on luvassa musiikkia, mukavaa menoa, ja suksitestausta klo 12-15. Laskettelijoiden käytössä on länsirinteillä avajaisviikonloppuna Himmin rinne, Edwardin rinne , Mökön rinne ja Murrin rinne sekä muutama reili Murrin rinteen reunassa. Uuden HimosLumilan alueella avautuvat Peikkorinne I ja Peikkorinne II sekä Joonan kumpu. Lisärinteiden ja Lumilan avauksia odotellaan joulusesonkiin.

-Kauden startti Itsenäisyyspäivän aikaan luo hyvää pohjaa joulusesongille, joten odotukset tulevan kauden suhteen ovat korkealla. Etenkin kun juhlatalveen on tehty merkittäviä investointeja. HimosLumila vahvistaa talven aktiviteettitarjontaa, pohjoisrinteiden rinneravintolan puolilämmin terassi tuo laskettelijoille lisää kaivattuja taukopaikkoja ja länsirinteiden ensiaputilat siirtyvät uusiin, nykyaikaisiin tiloihin. Lisäksi siirtymärinteiden perusparannustyöt, lumetuksen tehostaminen ja huoltokaluston uusiminen sekä hissimodernisointi nostavat kauden investoinnit 1,7 miljoonaan euroon, Elsi Ojala summaa.

Avausviikonlopun jälkeen lumetusta jatketaan säiden salliessa ja se voi vaikuttaa avoinna oleviin rinteisiin. Ajantasaiset rinnetiedot ja aukioloajat löytyvät nettisivuilta: www.himos.fi. 

Rinteet ovat avausviikonloppuna avoinna:

 perjantaina klo 10.00 – 17.00

lauantaina klo 10.00 – 19.30

sunnuntaina klo 10.00 – 17.00.

Tämän jälkeen rinteet ovat avoinna jouluun saakka arki-iltaisin klo 15.30 – 19.30, lauantaisin klo 10 – 19.30 ja sunnuntaisin klo 10 – 17.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments