torstai, 30 toukokuun, 2024
KotiYleinenHimoksen vappupirskeet 2016

Himoksen vappupirskeet 2016

Annun avauskuva

vappu1

Himoksen talvikausi päättyi jälleen perinteisten vappukarnevaalien merkeissä. Pohjois-Himoksen kolme rinnettä olivat kaikki auki ja hyvässä kunnossa. Myös sää suosi juhlijoita ajoittaisella auringonpaisteella. Vuosien aikana karnevaaleille on vakiintunut perinteitä, joita nytkin noudatettiin.

vappu2

Jämsän oman ”Mantan”, eli rinnetampparin, pääsi lakittamaan Vertikaalikisan voittaja, 12-vuotias Kalle Salonen. Laskettelukauden aikana hänelle kertyi 2454 nousua ja jopa 1 309 392 laskumetriä! Palkinnoksi Himosvuoren valloittaja sai Himoksen kausikortin ensi kaudelle. Vertikaalikisassa sijoittuivat myös Saara Salonen ja Otto Heinonen.

vappu5

Perinteinen vesiallaskisa vaati taas uhrinsa ja kasteli monen monta housunlahjetta, katosi sinne hetkeksi yksi suksiparikin. Kun muut osallistujat laskivat suksilla, yksi uhkarohkea osallistuja laski vesiallasta kohti lumilaudalla. Tänä vuonna vesialtaalla nähtiin myös metsotaistelu, kun kaksi polttarisankaria, Late pupuhaalarissa ja Toni huomioliivissä, ottivat toisistaan mittaa uintikilpailussa. Uintikisan voittajaksi kuoriutui polttarisankari Toni. Ohessa muutama altaan ylityksen taidonnäyte sekä uintikisan lähtötunnelmia.

Rinneravintolan terassi oli täynnä iloisia juhlijoita, jotka olivat tulleet nauttimaan kauniista päivästä ja viettämään iloista vappujuhlaa ystävien kanssa. Talon puolesta kaikille juhlijoille tarjottiin kuohuviiniä ja perheen nuoremmille alkoholiton juhlajuoma. Tästä tulivat myös nauttimaan Laakkosen perhe ystävineen.

vappu8

Viimeisistä rinnepäivistä ja iloisesta vapputunnelmasta olivat myös nauttimassa Viivi Mäkinen, Saara Salonen ja Olivia Haggren.

Koko päivän juontajana toiminut Kassu Kivimäki sai vappusuukot vappuleididuo Anu Mäenpäältä ja Paula Nikkilä-Saapunkilta.

Markkinointijohtaja Päivi Kuokkanen nappasi yhteiskuvaan Juhani Ojalan ja Anu Mäenpään.

Kuten jokavuotiseen perinteeseen kuuluu, kisattiin rinteessä myös piukin lasketteluasu-tittelistä. Palkintona oli Himoksen kausikortti ensi kaudelle ja tämä houkutteli monia osallistumaan. Tänä vuonna kisaan osallistui niin tv:stä tuttuja hahmoja kuin täysin omasta päästä vetäistyjä luomuksia. Tähänkin kisaan osallistui yksi polttarisankari, mutta ei suksilla tai lumilaudalla, vaan sankarin alla sai kyytiä Stigan klassikko rattikelkka.

Vasemmassa kuvassa poseeraavat iloiset voittajat. Kolmanneksi tuli Paavo Pesusieni, joka tunnetaan myös Jasmi Koskelana. Toiseksi sijoittui Disko-Pirkko, jonka alter ego on espoolainen Verna Mattila. Voiton vei Buffi-Mies, eli, jo viime vuodelta tuttu, Iiro Suppula.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments