torstai, 30 toukokuun, 2024
KotiMatkailuyrityksetHimoksen talvi alkaa

Himoksen talvi alkaa

Himos tiedottaa alkavasta kaudesta:

HIMOKSEN TALVI ALKAA LAUANTAINA 19.12.2020 KLO 10!

Himoksen talvikausi saadaan vihdoin käyntiin tulevana lauantaina, noin 8 vuorokauden mittaisen lumetusjakson ansiosta. Lunta on tänä vuonna tehty poikkeuksellisen lauhoissa pakkasissa. Tuulet ovat puhaltaneet vielä sulan Päijänteen yli ja näin ollen lämpötilat ovat Himoksella olleet paikoin jopa eteläistä Suomea korkeammat. Ammattitaitoisen henkilökunnan ja tehokkaan lumetusjärjestelmän ansiosta saadaan Himoksen rinteillä kuitenkin viettää jälleen valkoista joulua.

-Vaikka kunnon lumetuspakkasia vielä odotellaan, on todella hienoa, että olemme  näissä olosuhteissa saaneet taiottua lunta niin laskettelijoille kuin Lumilan pulkkailijoillekin. Nämä lumet tuovat varmasti iloa monen lomalaisen joulun ja vuodenvaihteen viettoon. Lisäksi olemme syksyn aikana tehneet palveluihimme monia muutoksia, joilla olemme vallitsevassa koronatilanteessa halunneet lisätä turvallisuutta rinteessä ja rinnepalveluiden käytössä, Himos-Yhtiöiden toimitusjohtaja Elsi Ojala toteaa.

Laskettelijoiden käytössä on avajaisviikonloppuna länsirinteillä Mökön rinne (80/440 m) ja Murrin rinne (80/440 m). Murrin rinteen reunaan tulee myös muutamia reilejä ja pressejä. HimosLumilan alueella avautuvat Peikkorinne I (18/150 m), Joonan kumpu (5/33 m) ja Pikku-Sumpin rinne (15/100 m) sekä pulkkamäki. Lisärinteiden avaamiseen tarvitaan vielä 1-2 lumetusvuorokautta.

Rinteet ovat avausviikonloppuna avoinna lauantaina klo 10.00 – 19.30 ja sunnuntaina klo 10.00 – 17.00. Tämän jälkeen rinteet ovat avoinna arkipäivinä jouluaattoon saakka klo 12.00 – 19.30, jouluaattona klo 10.00 -14 ja joulupäivänä klo 12.00 – 19.30. Tapaninpäivästä alkaen rinteet ovat avoinna päivittäin klo 10 – 19.30 aina loppiaisen jälkeiseen lauantaihin saakka. Sunnuntaina 10.1. rinteet ovat avoinna klo 10.00 – 17.00.

Rinteiden lumetus jatkuu heti säiden salliessa ja lumetus voi vaikuttaa aukioloaikoihin. Ajantasaiset rinnetiedot ja aukioloajat löytyvät nettisivuilta www.himos.fi. Koronatilanteeseen liittyviin turvallisuusohjeisiin voi tutustua ennakkoon nettisivuillamme www.himos.fi/koronainfo.

Länsirinteille saadaan alkavalle kaudelle myös uusia makuja, kun ThaiQ –konttiravintola muuttaa Jämsän keskustasta länsirinteiden alaosaan.

Länsirinteille saadaan alkavalle kaudelle myös uusia makuja, kun ThaiQ –konttiravintola muuttaa Jämsän keskustasta länsirinteiden alaosaan. Tuoreista raaka-aineista valmistettuja annoksia pääsee näin kätevästi noutamaan muutenkin kuin suksilla. Konttiravintolassa on tällä hetkellä 12 paikkaa ja se palvelee kauden ajan perjantaista sunnuntaihin sekä sesonkiaikoina.

Tervetuloa mukaan Himoksen talveen!

Lisätiedot

Toimitusjohtaja Elsi Ojala, puh 0400 542 632

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments