lauantai, 20 heinäkuun, 2024
KotiYleinenHimoksen juhannuksessa 39 000 keskikesän juhlijaa

Himoksen juhannuksessa 39 000 keskikesän juhlijaa

Tämän vuotinen festari oli järjestyksessä 21. ja se saatiin viettää täydellisessä festarisäässä. Kaiken kaikkiaan 39 000 juhlijaa loi yllättävänkin leppoisan tunnelman keskikesän juhlaan.

”Tämän vuoden Himos Juhannus on ollut aurinkoinen ja energinen festivaali, jossa kaikki on kuitenkin sujunut rauhallisesti. Yleisö on viihtynyt, artistit ovat viihtyneet ja kaikkialla on ollut hyvä juhannusmeininki”, kertoo tapahtuman tuotantopäällikkö Anniina Havukainen.

Esiintyjiä oli tarjolla laadukas kattaus mm. Vesala, JVG, Elastinen, Apulanta ja Ellips. Yksi eniten yleisöä villinneistä yhtyeistä opi Popeda, jonka suosio tuntuu periytyvän yhä uusille sukupolville.

Telttastagella nähtiin mm. Lukas Leon ja Reino Nordin.

Mutkaton yhteishenki yleisössä ja hyväntuulisuus oli tarttuvaa. Tämä päti sekä Popedan keikan aikaan, että koko juhannuksen ajan koko festarialueella.

Tähän kuvaan tiivistyy Himoksen juhannuksen henki: Nautitaan Suomen kesästä yhdessä kavereiden kanssa!

Tino Taiminen käväisi ihmislingossa katsomassa festarialuetta yläilmoista. Tarjolla oli myös benjihyppyä halukkaille.

Tuunaajamutsi

Tuunaajamutsi eli Annakaisa Kilpinen tarjosi rauhallisempaa ajanvietettä. Hänen pisteessään sai askarrella itselleen ilmaiseksi rusetin kierrätysmateriaalista.

YAD eli Youth Against Drugs teki huumeidenvastaista työtä kojullaan. Kiinnostuneita nuoria tulikin juttusille aivan omasta aloitteestaan tuon tuosta.

Ahkerat tyntekijät Laurin ja Annan tavoin huolehtivat alueen siisteydestä.

Perinteisemmät pelit viehättivät Essiä ja Ninniä.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments