tiistai, 18 kesäkuun, 2024
KotiUrheiluFrisbeegolf Himos avattu

Frisbeegolf Himos avattu

Lumet Himoksen rinteiltä ovat sulaneet ja maasto kuivunut. Suksikansan häivyttyä kesänviettoon, rinteitä kiertelevät nyt frisbeegolfin harrastajat. Länsirinteillä risteilee ilmainen, 18-väyläinen frisbeegolfrata. Ensimmäiset 9-väylää nousevat ja laskevat Murrin ja Mökön rinteissä, ja sopivat hyvin myös aloittelijoille. Jos et jaksa kiipeillä kovia nousuja, niin voit pelata vain alaosan väyliä.

Viimevuotiseen kenttään on tehty pieniä muunnoksia, mutta pääosin rata on sama, toteavat viikkokisojen järjestelyistä vastaavat Eero Huttunen ja Mikko Vänskä. Ensimmäinen viikkokisa pelattiin kesäkuun 6. päivänä ja kisat jatkuvat kesän ajan tiistai-iltaisin. Himos frisbeegolfkisaan ovat tervetulleita kaikki lajin harrastajat ikään, sukupuoleen ja taitotasoon katsomatta. Kisassa pelataan 18 väylää. Kilpailijat otetaan kisaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen alkaa klo 17.30- Test Centerillä, joka sijaitsee Länsi-Himoksen toimistorakennuksen edessä. Osallistumismaksu on 4 euroa. Säävaraus.

Kisoissa palkitaan kaksi parasta raakatuloksella ja paras tasoituksellinen tulos. Osallistumalla seitsemään viikkokilpailuun, pelaaja on mukana myös Himos Cupissa, jossa tasoituksellisesti paras pelaaja voittaa Himos-päivän neljälle. Päivä sisältää hissiliput, ruokailut ja välinevuokran. Palkinnon arvo noin 350 euroa.

Takaysillä käydään tunnelien kautta Keskimaan puolella. Sieltä löytyy haastetta myös kokeneemmalle pelaajalle.

Frisbeegolfkarttoja ja -tuloskortteja on saatavilla Klubiravintolasta. (Muutamilla väylillä hieman muutoksia mitoissa viime vuoteen).

Kartan voit tulostaa myös tästä linkistähttp://www.himos.fi/images/pdf/frisbeegolf-2016.pdf

Jos omat kiekot eivät sattuneet mukaan, tai haluat kokeilla lajia ensimmäisen kerran, Länsi-Himoksen klubiravintolasta löytyy vuokrattavia kiekkoja, muistuttaa liiketoimintajohtaja Elsi Ojala. Ratamaksua Himoksella ei peritä. Vuokraamosta löytyy myös maastopyöriä, kävelysauvoja, sekä opasteet ja kartat patikka- ja pyöräreiteille.

Tässä linkki kesätapahtumiin: http://www.himos.fi/kesa-himos/kesan-tapahtumat

 

PÄIVITYS, JOKA KOSKEE KESÄÄ 2018

Hiihtokeskuksella ei ole nyt kesäohjelmaa, joten myöskään frisbeegolfrata ei ole auki.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments