lauantai, 20 huhtikuun, 2024
KotiKonsertitLinkin Park Himoksella

Linkin Park Himoksella

Moskova, Jämsä, Berliini, Dysseldorf, Rooma, New York ja niin edelleen. Siinä kaupunkeja Linkin Parkin The Hunting Party kiertueelta. Maailman tunnetuimpiin lukeutuvan Rock-yhtyeen konserttiin HimosParkissa saapui noin 8300 kuulijaa. Festivaaleistaan tunnetuksi tullut Himos avasi näin pään myös megaluokan konserttien järjestäjänä.

Onnistuneen konsertin jälkeen ei kenellekään jäänyt epäselvyyttä siitä, että HimosPark soveltuu erinomaisesti myös tämän tyyppisiin tapahtumiin. Paljon enemmänkin yleisöä voidaan ottaa sisään alueelle.

Lavaa kirkkaasti valaissutta auringonlaskua jokunen minuutti vartoiltiin, mutta sitten fanit saivat sitä mitä olivat malttamattomina odottaneet. Chester Bennington ja Mike Shinoda villitsivät yleisönsä ensi tahdeista lähtien. Yleisön ja yhtyeen suhde tuntui toimivan. Maailmankuulu bändi valloitti kuulijansa massiivisella värivaloja ja psykedeelisiä projisointeja pursuneella showllaan.  Yli puolitoistatuntisen esityksen lopuksi Chester Bennington kehui vuolaasti keskisuomalaisia fanejaan. Jopa paremmiksi kuin edellisen keikan yleisö Moskovassa.

Vuonna 1996 perustetun yhtyeen albumeja on myyty maailmanlaajuisesti lähes 60 miljoonaa ja Suomessakin 160 000 kappaletta. The Hunting Party -albumi julkaistiin 13. kesäkuuta 2014. Marraskuussa 2014 Linkin Park valittiin parhaaksi rock-yhtyeeksi MTV Europe Music Awardseissa.

Linkin Park oli ensimmäinen megaluokan ulkomainen bändi HimosParkissa. Ei vaadi kovinkaan kummoisia ennustajan taitoja arvailla, että lisää on varmasti lähivuosina  tulossa.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments