maanantai, 20 toukokuun, 2024
KotiFestivaalitHimoksen festivaalikesä 2016 avattu!

Himoksen festivaalikesä 2016 avattu!

juhannus1

Kesä-Himoksella on jälleen täysi vauhti päällä! Tätä kirjoitettaessa kovimmat bileet ovat kuitenkin vielä edessä.

Juhannuksen aatonaattona Jämsässä satoi koko iltapäivän. Kun juhannusfestari illansuussa käynnistyi, sade lakkasi ja jatkossa säätiedot lupaavat hyvää. Mikä parasta, pariin aikaisempaan juhannukseen verrattuna ilma on kesäisen lämmin. Klamydian noustessa lavalle väkeä virtasi mökeiltä HimosParkiin jo tasaisena virtana ja tunnelma päälavan edessä alkoi kohota.

juhannus7

Omalta osaltaan tunnelman kohottamisesta vastaa myös festivaalin Street Team, joka huolehtii liikenteestä somessa. Kun puhelimessasi on Himos Juhannus apps ja täppäät siihen suosikkiohjelmasi sekä oheisohjelmat, niin tiedät koko ajan mitä tapahtuu. Sovellus löytyy kaupoista.

Festivaalin juontajana toimiva Sauli Koskinen otti muutaman selfien tiimin iloksi. Saulin kanssa festareita juontaa Loop-radiokanavan suosikkijuontaja Tinni Wickström.

Klamydian solisti Vesku Jokinen viritteli yleisöä juhannustunnelmaan. Ensimmäisen illan aikana alueella juhli noin 9000 henkilöä. Lisää porukkaa valui Himokselle johtavia teitä pitkin iltaa. Mökeillä ja telttailualueella vallitsi tavanomaiseen tapaan tiivis ja iloinen tunnelma.

Miehet peililaseissa, eli Roope Rantanen, Otto Tapani ja Riku Härkönen Tammelasta hioivat alkuillasta terassikatsomon pöydän ääressä sotasuunnitelmaa. Kaverukset kertoivat olevansa kolmestaan liikkeellä ja asuvansa kahdeksan hengen mökissä. Ei jäänyt vähäisintäkään epäselvyyttä siitä, mikä miesten mielessä liikkui. Peililaseilla korostetun harkitun tyylin uskottiin purevan melko nopeasti, eikä mökkiä pitkään puolityhjänä lämmitellä. Kokemusta Himoksen juhannuksesta herraseurueella oli jo viime vuodelta.

Jämsäläiset Iida Keskinen, Jenni Kähkönen, Piia Virtanen ja Salla Kivirinta ottivat ilon irti juhannuksesta heti ensimmäisenä iltana. Tarkoitus on jatkaa samaan tyyliin koko festivaalin ajan. Kotosalla käydään välillä aamupäivästä muutama tunti urvahtamassa. Esiintyjistä suosikkeja ovat ainakin Sanni, Kaija Koo ja JVG. Tämä seurue viettää Himoksella jo neljättä juhannustaan.

juhannus8

Jäätelövaunussa Satu Heimosella, Milla Tukiaisella ja Saara Äikkäällä näytti olevan liiketoimintasuunnitelma kohdallaan. Myynnissä on jäätelön lisäksi sadetakkeja. Kuten hyvin tiedetään, sateella ei jäätelökauppa käy, mutta mitäs silloin kysytään? Tosin ensimmäisten tuntien aikana ei hirveästi kysytty kumpaakaan artikkelia, neitoset myönsivät. Lukion opiskelijoille kesätyöpaikka on mieluinen, kun saa kuunnella työn lomassa hyvää musiikkia ja kierrellä monenlaisissa tapahtumissa.

Himoksen juhannuksen vakioesiintyjiin kuuluu myös Anna Abreu. Hän hyppäsi Tend Stagella lauteille, kun Klamydia ulkolavalla lopetti settinsä. Näiden kahden lavan väliä yleisö sitten velloo koko juhannuksen ajan. Kattava artistijoukko pitää hyvästä tunnelmasta huolen. Oman mainintansa tunnelman luojana ansaitsevat myös huumoriveikot, joita tähän Annan yleisöönkin näyttää heti osuneen pari kappaletta. (Näpäytä kuvaa).

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments