Tokmanni, Jämsä

TOKMANNI: uusi tavaratalo 9-tien ja 24-tien risteyksessä Hotelli Jämsän vieressä.

Lidl, Jämsä

LIDL, JÄMSÄ. Tyytyväinen asiakas on tärkein tavoitteemme. Haluamme tarjota asiakkaillemme nopean ja vaivattoman asioinnin siisteissä tiloissa. Palvelualtis henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan.  
K-CITYMARKETIN valikoimiin kuuluu laajat valikoimat elintarvikkeita, pukeutumisen, vapaa-ajan, urheilun ja kodintuotteita. K-citymarketista hankit kätevästi lähes kaiken perheesi arkeen ja juhlaan.

S-Market Jämsä

S-MARKETIN tilavista ja valoisista myymälöistä löydät helposti etsimäsi tuotteet niin arkeen kuin juhlaan. Laajat tuoretuotevalikoimat palvelevat joka päivä houkutellen monipuoliseen ja herkulliseen ruuanlaittoon. Paikalliseen kysyntään vastaamme juuri sinulle suunnitelluille valikoimilla. Pitkillä aukioloajoilla haluamme tarjota paikkakuntasi parasta palvelua! Samoissa tiloissa sijaitsee...
TARVIKEKESKUKSEN tuhansista tuotteista löydät varmasti etsimäsi. Valikoimaamme kuuluvat mm. työkalut, taloustavarat, pienrautatarvikkeet, kalastus- ja veneilytarvikkeet, sähkö- ja lvi-tarvikkeet, autotarvikkeet, lelut, piha- ja puutarhatuotteet. Tarvikekeskuksella on liikkeet myös Äänekoskella, Ruovedellä ja Jämsän Hallissa.

Löytötex

LÖYTÖTEX: Löydät meiltä laajan valikoiman tuotteita. Valikoimamme kattaa kaiken tekstiileistä kodin ja perheen jokapäiväisiin käyttötavaroihin. Löytötex-myymälät tarjoavat yli 10.000 eri tuoteartikkelia, niin suomalaisten suosimia merkkituotteita, omia merkkejä kuin merkittömiäkin tuotteita. Löytötexillä on myymälöitä 8 paikkakunnalla.