tiistai, 3 lokakuun, 2023
TEATTERI TENHO: Esitystaiteiden teatteri Jämsän keskustassa. https://fi-fi.facebook.com/teatteritenho/
GALLERIA KILJALA. Galleriamme on välittänyt kotimaista taidetta jo vuosikymmenien ajan. Välityssopimus elävän suomalaisen kuvataiteilijan kanssa on mahdollistanut yhdistää hänet taidetta rakastavaan uniikilla tavalla. Asiakkaitamme ovat Ateneumin taidemuseo, Serlachius Museot ja Suomen merkittävimmät yritykset, järjestöt ja liitot sekä lukuisa joukko...
EMPPIS RY, Kuorevesi, Halli. Kuukausittain vaihtuvat taidenäyttelyt toimitilan seinillä.
ATELJE JA TAIDEGALLERIA ERKKI HIRVELÄ. Näyttelyitä ympäri vuoden.
LASI JA KEHYS. Lasitus ja kehysliike sekä taidegalleria ilman pääsymaksua. Näyttelyajat ovat jatkuvasti varattavissa taiteilijoiden, yksityishenkilöiden, ryhmien ja järjestöjen käyttöön.
ELOKUVATEATTERI JÄMSÄN KINOTAR 1 ja 2.
J+J TEATTERI on tasokas harrastajateatteri, joka valmistaa vuosittain 3-5 ensi-iltaa, joista vähintään yksi esitys on suunnattu lapsille. Talvikauden esitykset Jämsänkosken Teatteritalossa. Teatterissa toimii myös lasten- ja nuorten ryhmät, jotka joka vuosi täyttyvät jo ennen harjoituskauden alkua. Näistä ryhmistä on noussut näyttelijöitä ammattilaistasolle saakka.
WANHA MAKASIINI tarjoaa kesäisin tapahtumia, konsertteja ja taidenäyttelyjä. Toisessa kerroksessa on museokahvila. Kahvilaan tullessaan huomaa kuinka aika on vierähtänyt, Jämsänkoskelaisuutta on etsitty teiden varsilta, takapihoilta, liikkeistä ja paperitehtaan arkistosta. Persoonallinen kahvila on sisustettu tehtaan vanhalla esineistöllä, vanhoilla valokuvilla Jämsänkoskelta ja...
Ateljee-taidegalleria lähellä Himosta palvelee päivittäin ympäri vuoden. Esillä yli 100 veistoksellista maalausta. Yritykset, ryhmät ja järjestöt Varatkaa oma taidetilaisuus galleriassani, mm. taiteilijan esittelykierros. Kahvitarjoilumahdollisuus tilauksesta. Taidegalleriani toivottaa tervetulleeksi tutustumaan puutaiteeni värikkääseen maailmaan.  
Pikku Galleria on idyllinen kesägalleria Jämsän ydinkeskustassa joen tuntumassa. Suomalaisten ja ulkomaalaisten kuvataiteilijoiden mielenkiintoiset kesänäyttelyt ovat rikastuttaneet Jämsän kulttuuritarjontaa vuodesta 2004. Seuraavaa näyttelykesää suunnitellaan edellisen vuoden loka- marraskuussa. Näyttelyaikaa voi kysellä sähköisesti, sekä lähettää kuvia näyttelytöistä Pikku Gallerian osoitteeseen.
Jämsän keskustan tuntumassa sijaitsevassa Galleria Kivipankissa järjestetään näyttelyitä, konsertteja, seminaareja, yksityis- ja koulutustilaisuuksia. Kivipankin toimintaa ylläpitää Jämsän kaupungin kulttuuripalvelut. Näyttelyajat ovat jatkuvasti varattavissa taiteilijoiden, yksityishenkilöiden, ryhmien ja järjestöjen käyttöön.