Bistro ja Pub HILPEÄ HIRVI on Forumin toisessa kerroksessa sijaitseva ilta- ja viikonloppuravintola. Ravintola, pubi ja kabinetti sisältää yhteensä 210 asiakaspaikkaa.
Ravintola HIRVIKARTANO sijaitsee n. 10 kilometrin päässä Himoksesta Himosvuoren takamailla, Hirvivuoren juurella, jylhien maisemien keskellä. Ammattitaidolla tehtyä, konstailematonta maalaisgourmet-ruokaa. Tilan puhtaista lähimetsistä poimitut sienet ja läheisen suon lakat ja karpalot ryydittävät makuelämyksiä.  Ainutlaatuinen mahdollisuus tavata hirvet ja täpläkauriit silmästä silmään omassa...
KIINALAINEN RAVINTOLA Jämsän keskustassa.

Ravintola Rinne

Länsi-Himoksessa sijaitsevasta RAVINTOLA RINTEESTÄ löytyy kaiken kaikkiaan kolme ravintolaa. Kiireisimmät herkuttelevat buffét-pöydän antimista, hampurilaisnälkä taittuu BurgerRinteessä ja nautiskelijat valitsevat annoksensa a la carte -listalta. Himosmajoituksen reception löytyy myös ravintola Rinteestä.
Ravintola Patapirtti tarjoaa suomalaista ruokaa ja aitoja makuja ti - pe klo 17 - 22 ja la klo 12 - 22, muulloin tilauksesta. Viinimyymälä palvelee joka päivä klo 9 - 21. Hyvä ruoka, juoma, tuli ja tunnelma ovat hyvinvoinnin peruselementtejä. Niitä...
Tarjolla keitto- ja salaattibuffet, sekä purtavaa pienempään nälkään. Länsikeskuksentie 11, 42100 Jämsä, caddiemastertoimiston kupeessa!
After Ski tunnelmaa, suomen- ja englanninkielistä karaokea klo 20 alkaen. Mahdollisuus ruokailla tai hakea mökkiin pizza, salaatteja, kanansiipiä jne. Hae ja nauti pizza mökissäsi.

Ravintola Tupa

Tarjoamme aamiaisen ja lounaan noutopöydästä sekä kauden herkut á la carte annoksina. Asiakaspaikkoja Ravintola Tuvassa on 130.