Bistro ja Pub HILPEÄ HIRVI on Forumin toisessa kerroksessa sijaitseva ilta- ja viikonloppuravintola. Ravintola, pubi ja kabinetti sisältää yhteensä 210 asiakaspaikkaa.
Ravintola HIRVIKARTANO sijaitsee n. 10 kilometrin päässä Himoksesta Himosvuoren takamailla, Hirvivuoren juurella, jylhien maisemien keskellä. Ammattitaidolla tehtyä, konstailematonta maalaisgourmet-ruokaa. Tilan puhtaista lähimetsistä poimitut sienet ja läheisen suon lakat ja karpalot ryydittävät makuelämyksiä.  Ainutlaatuinen mahdollisuus tavata hirvet ja täpläkauriit silmästä silmään omassa...

Ravintola Silkkitie

KIINALAINEN RAVINTOLA Jämsän keskustassa.

Ravintola Rinne

Länsi-Himoksessa sijaitsevasta RAVINTOLA RINTEESTÄ löytyy kaiken kaikkiaan kolme ravintolaa. Kiireisimmät herkuttelevat buffét-pöydän antimista, hampurilaisnälkä taittuu BurgerRinteessä ja nautiskelijat valitsevat annoksensa a la carte -listalta. Himosmajoituksen reception löytyy myös ravintola Rinteestä.
Ravintola Patapirtti tarjoaa suomalaista ruokaa ja aitoja makuja ti - pe klo 17 - 22 ja la klo 12 - 22, muulloin tilauksesta. Viinimyymälä palvelee joka päivä klo 9 - 21. Hyvä ruoka, juoma, tuli ja tunnelma ovat hyvinvoinnin peruselementtejä. Niitä...
Tarjolla keitto- ja salaattibuffet, sekä purtavaa pienempään nälkään. Länsikeskuksentie 11, 42100 Jämsä, caddiemastertoimiston kupeessa!
After Ski tunnelmaa, suomen- ja englanninkielistä karaokea klo 20 alkaen. Mahdollisuus ruokailla tai hakea mökkiin pizza, salaatteja, kanansiipiä jne. Hae ja nauti pizza mökissäsi.

Ravintola Tupa

Tarjoamme aamiaisen ja lounaan noutopöydästä sekä kauden herkut á la carte annoksina. Asiakaspaikkoja Ravintola Tuvassa on 130.