tiistai, 3 lokakuun, 2023
TEBOIL PATALAHTI sijaitsee lähimpänä Himosta, pari kilometriä lomakeskuksen risteyksestä Jämsän keskustaan päin. Paikallisten ihmisten suussa asema usein kulkee vieläkin "Patalahden Essona" tai Patiksena siitäkin huolimatta, että noista ajoista on jo kulunut aikaa ja polttoainemittarien värit pariinkin kertaan vaihtuneet. Patalahti on ympäri vuorokauden toimiva,...
SHELL JÄMSÄ sijaitsee 9- ja 24 -teiden risteyksessä. "Ruoste-Shellin" lempinimen asema on saanut erikoisesta ulkoverhoilustaan. Seinien metallipaneelit ruostutettiin tarkoituksella heti uutena. Shell Jämsä on ympäri vuorokauden toimiva,  monipuoliset palvelut tarjoava nykyaikainen liikenneasema.
NESTE OIL JÄMSÄN PORTTI on monipuolinen liikenneasema 9- ja 24 -teiden risteyksessä. Asema tarjoaa monenlaista palvelua niin matkailijoille, peliporukoille, ammattikuljettajille kuin paikallisillekin asiakkaille. SÄHKÖAUTOJEN LATAUSASEMA.
SEPPOLAN AUTO sijaitsee Jämsän keskustan tuntumassa. Olemme pieni ja pippurinen autoliike. Yrityksemme on perustettu vuonna 1969. Fordin merkeissä olemme toimineet vuodesta 1989. TB-polttoaineasema.
S.SIEVÄSEN AUTOLIIKE. SEO-polttoaineen myynti. Varaosat kaikkiin automerkkeihin. Poikkeuksellisen laaja varaosavalikoima suoraan hyllystä.