KukkaWalo Oy

KUKKAWALO / HAUTAUSPALVELU: "Liikkeestämme löytyy paljon valmiita kauniita kimppuja ja asetelmia sekä erilaisia ruukkukukkia ja viherkasveja. Teemme  sidontatöitä tilaustöinä perheen kaikkiin juhliin mm. häät, ristiäiset, hautajaiset ja muihin tilaisuuksiin sekä kotiin että yrityksiin. Valmistamme kaupan kynttiläpajassa käsityönä soijakasvinpavuista valmistettuja...
UROSEN PUUTARHA, KUKKAKAUPPA JA HAUTAUSTOIMISTO: "Kukkien ja vihannesten viljelyä vuodesta 1954. Luotettavaa ja ammattitaitoista kukkakaupan ja hautausalan palvelua. Läpi vuoden oman puutarhan tuotantoa: - Tulppaanit ja narsissit - Väri- ja valkoliljat - Kevätleikot - Ryhmäkasvit - Joulukukat - Azalea Lämpimästi tervetuloa ostoksille!"
KOSKISEN KUKKAKAUPPA JA JÄMSÄN HAUTAUSTOIMISTO: "Yrityksemme Koskisen Kukkakauppa  ja Jämsän Hautaustoimisto on seutukuntamme vanhin alan yritys. Se on Esa Koskisen 1948 perustama Korpilahden liikkeen sivuliikkeeksi. Nykyisellä paikallamme olemme olleet vuodesta 1994. "

Kukkaverstas Oy

KUKKAVERSTAS: "Persoonallinen kukkakauppa josta saat kukat elämäsi arkeen ja juhlaan, iloon ja suruun. Järjestämme kursseja pienille ryhmille tilauksesta sekä toimitamme kukat haluamaasi osoitteeseen. Kukkaverstaalta löytyy myös Mokkamestareiden kahvit, käsintehdyt kynttilät ja suklaat sekä suolasaippuat. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan! "