LOMAHIMOS: Päijänteen kalaisat vedet kutsuvat. Kalastusretket Päijänteen jyhkeisiin maisemiin ovat mieleenpainuvia ja mikä tietenkin tärkeintä, kala käy pyydykseen, sillä ottipaikkoja riittää.  
LUONTOPALVELU ERÄTAIVAL tarjoaa monenlaisia ohjelmapalveluja luontoa kunnioittaen, mahdollisimman pienellä hiilijalanjäljellä. Katso myös: https://aloneinthewild.net/     ja    https://fi-fi.facebook.com/yksinvaellus/
JOKILAAKSON ERÄ- JA MÖKKIPALVELU järjestää luontoaiheisia erä- ja kalastusretkiä ruokailuineen sopimuksen mukaan. Esimerkiksi talvikalastusta pilkillä ja verkoilla, uisteluretkiä Päijänteellä jne.

Lucky Fish

LUCKY FISH järjestää kala- ja veneretkiä Päijänteellä Jämsän alueella ja sen ympäristössä, sekä Lahden vesijärvellä. Koe kanssamme ainutlaatuinen luonto ja vesistö sekä järvikalastuksen nautinnot . Palveluihin kuuluu mm. venetaksi, vuokravene, vetouistelua, heittokalastusta, mato-ongintaa, katiskan kokeminen, verkkokalastus talvella, pilkintä sekä vauhdikkaaseen menoon vesijetti,...

AV ase ja erä

AV ASE JA ERÄ Oy on kalastuksen sekä metsästys- ja urheiluammunnan erikoisliike, josta löytyy tarvittavat välineet niin aloittelijalle kuin ammattilaisellekin. Valikoimaamme kuuluvat myös koiratarvikkeet ja ruoat.
ERÄOPASPALVELU TALVI tarjoaa runsaasti erilaisia eräelämyksiä joustavasti räätälintyönä. Teemme Sinulle ja ryhmällesi mieleisen eräelämyspaketin, oletpa liikkeellä sitten yksin tai isommankin porukan kanssa. Toimintaseikkailut, vaellukset, loimuillat, eräkoulutus. Opi luonnossa liikkumisen perustiedot ja -taidot.