KALASTAJA ARI SORVARI: Tuoretta Päijänteen kalaa. Siikaa, kuhaa, haukea, madetta, muikkua, savustettuja kalajalosteita ym. Lauantaisin Jämsän torilla kylmäautosta.
KARISALMEN LUOMUTILA: Luomulihaa, lihatuotteita. "Ylämaankarjan liha on erinomaista pihvilihaa. Juuri tästä hitaasta kasvusta ja luonnollisesta ravinnosta, sekä viileästä kasvuympäristöstä johtuen liha on erityisen maukasta, lyhyt syistä ja marmoroitunutta. Se on vähärasvaista ja väriltään tummanpunaista. Lihassa on vähemmän kolesterolia ja enemmän...

Leporannan tila

LEPORANNAN TILA: Angus pihvikarjan lähilihaa. Myymälä Mäntässä.
UUSI-YIJÄLÄN VIINITILA: Uusi-Yijälän tila on yksi uusimmista suomalaisista viinitiloista. Aloitimme viininvalmistuksen keväällä 2005 ja tuotteidemme anniskelun ja myynnin toukokuussa 2006. Lepaalaisen koulukunnan edustajana panostamme laatuun ja viinin nautittavuuteen. Kannattaa kokeilla! Tilaviinejä saa myydä nykyisen asetuksen mukaan joka päivä klo 9...

Elosen leipomo

ELOSEN LEIPOMON tuotteet suoraan tehtaanmyymästä n. 7 kilometrä Himokselta Säyryläntietä Jämsän suuntaan. Myynnissä myös Jokilaakson Juuston (Silva) tuotteita. Avoinna: ma-pe klo 10-17, la 10-13.
JOKILAAKSON JUUSTO OY.  Juustoa Jämsästä: gourmet levitteiden ja perinteisten suomalaisten sulatejuustojen valmistamiseen erikoistunut pienjuustola.

Puutarha Laukkaset

PUUTARHA LAUKKASET. Perunan ja vihannesten myynti suoraan tuottajalta lähialueiden toreilla kesällä ja syksyllä. Suoramyymälä avoinna läpi vuoden. Puhelimet: Mika 0500 898354, Tarja 050 3821812.
YLÄ-PORKKALAN TILA tunnetaan täysmarjamehuistaan sekä perinteisiin resepteihin pohjautuvista perinneruoista. Marjamehuja tehdään pitkin vuotta. Siman sekä tuoreiden ja raakapakastettujen joululaatikoiden valmistus rytmittyy vuodenaikojen mukaisesti.  

Seppälän tila

SEPPÄLÄN TILA. Laidunkaritsan lihaa, lampaantaljoja, polttopuita. Antti Seppälä      0405697091  (polttopuu ja metsäpalvelu asiat) Mari Seppälä      0408241518  (karitsan- ja lampaanlihanmyynti, laskutus)

Aholan tilapuoti

AHOLAN TILAPUOTI. Kyytön lihaa, täysmaitoa omaan astiaan, Padasjoen leipomon leivät, Penttilän tilan lähiruokaa, Vääksyn myllyn jauhot, Ahon jugurtit, luomujuustoa ym. Avoinna keskiviikkoisin 18-20 ja lauantaina 11-14 tai sopimuksen mukaan.
VANHAN SAVELAN TILA: Highlandin Grass-Fed luomulihaa. Tilamyymälä avoinna keskiviikkona klo 10 - 18, lauantaina klo 10 - 14, muina aikoina sovittaessa.

Seijan pakari

SEIJAN PAKARISTA leivonnaisia arkeen ja juhlaan. Myös juhlapalvelua. SEIJAN MATKASSA matkanjärjestäjä.
Toiveiden mukaiset kakut ja muut leivonnaiset. Kakkupaikka on sivutoiminen yritys, joka valmistaa makeat ja suolaiset kakut sekä muut leivonnaiset niin pieniin kuin suuriinkin juhlahetkiin.

Juholan tila

JUHOLAN TILA sijaitsee Alhojärvellä, Jämsässä. Tilalla on viljelypinta-alaa 42 ha ja metsää 150 ha. Juholan tilalla kasvatetaan simmental-rotuisia lehmiä. Emolehmiä tilalla on noin 30 kpl. Myymme luomulihaa noin 15-20 kg:n tasajakopakkauksissa, sis kaikkia lihalaatuja: fileitä, paisteja, jauhelihaa ja suikalelihaa vakuumipakattuina 1/2 kg:n...
HIRVELÄN UUNITALKKUNA. Hirvelän talkkunaa on valmistettu oman tilan kaurasta vuodesta 1966. Talkkunan ja KauraKuitusen valmistukseen käytetään gluteenitonta kauraa.Tästä johtuen kaikki tuotteet sopivat myös keliakia-ruokavalioon.
SAVONTILAN JÄÄTELÖ. Perinteikäs Savon tila Kuorevedellä valmistaa herkullista jäätelöä ja sorbetteja tuoreesta oman tilan maidosta.Valmistuksessa on kymmeniä kiehtovia yhdistelmiä, eikä milloinkaan tiedä, mitä tilan emäntä Minna Savo seuraavaksi keksii. Tilan herkut syntyvät hollantilaisen Maatalon jäätelö -konseptin mukaisesti. Maatalon jäätelö on Euroopassa...

Huukon hillot

HUUKON HILLOT on pieni jämsäläinen perheyritys, joka valmistaa erikoishilloja.
HILDENIN MANSIKKATILA, Seija ja Pauli Hilden, Ehunsalmi. Mansikkaa, hunajaa, perunaa, herneitä suoraan tilalta. Mansikkaa itse poimien tai poimittua tilaamalla. Myyntipaikat 2016 (säävaraus): Jämsä, Löytötexin edusta, Jämsänkoski, K-Market Viljan edusta, Halli, Taipaleen tavaratalon edusta. Puhelimet, Seija: 040 7237417    Pauli: 0400 632137.