HIMOSAREENA

HIMOSAREENALLA esiintyy talvisesongin aikana marras-huhtikuussa joka viikonloppu kotimaisia huippuartisteja. Lisäksi Himos Areenalla ja sen läheisyydessä järjestetään läpi vuoden tapahtumia ja festivaaleja, kuten The Voice Juhannus -festivaali, Iskelmä Festivaali, Jysäri, Pipefest sekä lukuisia kokouksia ja seminaareja. Katso artikkeli: https://himoksensanomat.fi/2014/02/10/huippuartistit-himosareenalla-2/

Himos Golf

HIMOS GOLF ja Himos Resort tarjoaa golfareille ja laskettelijoille aivan uudenlaisen vaihtoehdon monipuoliseen, ympärivuotiseen vapaa-ajan viettoon, harrastamiseen ja viihtymiseen. Alueen sydän on uusi 18-reikäinen golfkenttä, jonka ympäristöön ja huikeisiin maisemiin mahtuu tulevaisuudessa rakentumaan noin 300 loma-asuntoa.
Etelä- ja Keski-Suomen monipuolisimmat, suurimmat ja pisimmät rinteet. Himoksen kaikki rinnealueet (noin 60 ha) lumetetaan tehokkaasti nykyaikaisin menetelmin. Työ aloitetaan pakkasten myötä länsirinteiltä ja pohjoista kohti edetään siirtymäreittejä pitkin säiden sallimassa tahdissa.
ERÄOPASPALVELU TALVI tarjoaa runsaasti erilaisia eräelämyksiä joustavasti räätälintyönä. Teemme Sinulle ja ryhmällesi mieleisen eräelämyspaketin, oletpa liikkeellä sitten yksin tai isommankin porukan kanssa. Toimintaseikkailut, vaellukset, loimuillat, eräkoulutus. Opi luonnossa liikkumisen perustiedot ja -taidot.

Jämsän Paintball

JÄMSÄN PAINTBALL sijaitsee noin kymmenen kilometrin päässä Himoksesta, 24-tien varressa Olkkolassa. Yritys omistaa Suomen suurimman ja monipuolisimman peliareenan. Yli viisikymmentä hehtaaria vaihtelevaa maastoa tarjoaa yhdeksän erilaista rakennettua pelialuetta ja lukuisan määrän niiden yhdistelmiä. Opastettuja pelipalveluja järjestetään ympäri vuoden. Käytössä on asianmukaiset huoltotilat, joista löytyy kaikki...

McAhon Safarit

McAHON SAFARIT järjestää talvella huskyajeluita kennelillä Jämsän Arvajalla ja Länsi-Himoksessa tai asiakkaan luona, jos käytettävissä on turvallinen reitti. Ohjelmaan kuuluu rekikoira-ajelu oppaan ohjaamassa reessä, lämmin juoma ja pikkupurtavaa nuotiotulilla. Näe rekikoirat aidossa ympäristössä ja tutustu siperianhuskykenneliin ja sen koiriin.      

HimosSafarit

HIMOSSAFAREIDEN eräoppaiden kanssa osallistut seikkailuihin ja retkiin kaikkina vuodenaikoina. Katso HimosLomat, viikko-ohjelmat tai tilaa toiveidesi mukainen ohjelmapalvelu. HimosSafarien oppaat ovat erikoistuneet järjestämään seikkailuja, tapahtumia sekä retkiä erikokoisille ja erinäköisille ryhmille. HimosLomien ja HimosSafarien järjestämät tapahtumat alkavat aina HimosCenteristä.

Rantapirtti

KIEVARI RANTAPIRTTI on monipuolisia matkailu- juhla- ja tapahtumapalveluja tarjoava lomakeskus Jämsä-Petäjävesi -tien varressa. Himokselta Rantapirtille tulee matkaa noin 40 kilometriä. Bed and breakfast tason mökki- tai huoneistomajoitusta löytyy noin 50 hengelle. Lisäksi yritys vuokraa ja huoltaa Rautaveden rannalla sijaitsevia korkeatasoisia Koskenhovin lomataloja. Aktiviteetteja ja...

Lomahimos

Vuokraamme Sinulle tarkoitukseen sopivan lomamökin, huollamme mökkejä, järjestämme ikimuistoiset elämykset safareillamme ja suussasulavat ateriat asiantuntemuksella toivomustesi mukaan.
Simulaattorimaailma on tapahtuma-, aktiviteetti- ja juhlatila Jämsässä Himoksen matkailukeskuksen kupeessa. Meillä yritystapahtumat kuten kokoukset, asiakas- ja henkilöstötilaisuudet onnistuvat vaivattomasti unohtamatta yksityisten henkilöiden syntymäpäiviä, polttareita tai saunailtoja.